Jacob 3 mån

Jacob 3 mån

Idag har vi varit på BVC på 3 månaderskontroll. Jacob fick spruta i benet, men det gick bra han blev bara lite ledsen. Han vägde 6745g och var 65,5cm lång och ligger jättefint på sin kurva :-)

Solig helg :-) 21-23 April

Denna helgen började ju bra i fredags med soligt väder. Vi hade träff med mamma gruppen på bvc och sedan skulle vi gå runt sjön men det slutade med att vi satte oss på fiket i viggan för de har såååå gott fikabröd. Jag åt en bit kola tårta och Therese(Luddes mamma) åt en bit chokladmosstårta, snacka om mumsigt :-) Ja där satt vi och myste i solen och hade inte ett dugg lust att gå runt sjön så vi gick hem i stället :-)
Lördag var det upp tidigt Jacob var hemma hos pappa och jag åkte och hjälpte Renée att fixa till dopet. Så var det hem och ducha och sedan till kyrkan. Jätte bra präst som döpte Isolde och 3 andra barn. Efter var det smörgåstårta mumsigt:-)
På kvällen sådde vi lite krydder som vi ska ha på ballkonger i vår/sommar.
Söndag var pappa Eriks födelsedag så vi firade med stor frukost och han önskade sig en jordgubbstårta så det gjorde vi.
Fia Eckerstig ringde de var i täby centrum :-) så då åt vi lunch med dem i centrum. Det var kul att de kom ut hit och hälsade på och handlade lite!!
Ja detta var vår händelserika helg men inte stressig bara mysig och innehållsrik.
KRAM på er!

Morbror Sonny :-)

Morbror Sonny :-)


Familjen Söderberg Nelson

Familjen Söderberg Nelson

Vi ligger och tittar på tv :-)

Apan och jag!!

Apan och jag!!

Jacob älskar att ligga länge i sängen på morgonen och det finns ingen tid på dygnet som han är på sååå bra humör:-) Det kan inte vara mammas gener och håll eller vad säger du mormor:-) Han kan ligga hur länge som helst och bara titta på händerna(suga lite på dem också) och apan är kul också:-) den har han fått av Ylva och Ylva!

Isolde och Jacob på balkongen:-)

Isolde och Jacob på balkongen:-)


Påsk

 

GLAD PÅSK!!
På Långfredagen kom Farmor Barbro och Monika och hälsade på och åt middag hos oss mycket trevligt. Annars har påsken varit vårfin och lugn.

Wilma

Wilma

Våran älskade Wilma solar sig på balkongen:-)

Jacob har fått ny stol!!!

Jacob har fått ny stol!!! 
I dag har vi köpt ny tripp trapp stol till Jacob på babyland och en ny bilstol också:-)


Isolde och Jacob!

Isolde och Jacob!Jacob softar med Isolde i soffan! Kul med tjejer på rummet:-)


Softat i soffan!

Softat i soffan! SOL!!! Ja idag har det harit fint väder så vi har varit på en långpromenad med Wilma. När vi kom hem sov Jacob och det var sol på balkongen så det var ju bara att dra ut Jacob på balkongen och sätta sig där med en kopp kaffe och njuta av vårsolen. Jacob sov nästan 2 timmar och det är väl det längsta han sovit på dagen sedan han kom till världen:-) Han tyckte väl att mamma skulle få lite sol på sig:-) Sedan har vi bara softat på soffan resten av dagen.
Kram


Renée och Isolde:-)

Renée och Isolde:-)


Bilmässa!

Bil mässa! Idag har vi varit i Älvsjö på bilmässa med Renée, Paul och Isolde  ja pappa Erik var också med:-) Vi hade mycket trevligt och Jacob var såå snäll och det var Isolde också:-) Pappa blev lite sugen på en Mazda 5. Så det kanske blir en ny bil här i framtiden:-)
Tack för trevligt sällskap Renée och Paul:-)
Kram


Ny bilmatta!!

Ny bilmatta!! Pappa har köpt Jacob en bilmatta som han älskar att ligga på. Det är massor med fina färger på den:-)


Onsdagen den 5/4

62054-18   I dag har vi varit på babysim igen och i dag gick det jättebra. Vi var med hela tiden och Jacob tyckte att det var jättekul. Lite grinig i början men efter ett tag så är det hur kul som helst.
Vi var så trötta när vi kom hem så vi sov ett par timmar på eftermidagen:-) Till och med Jacob sov!
Kram


BVC 3/4 -06

I dag har vi först varit och träffat mamma gänget och deras små barn. Det var kul alla växer så det knakar:-) Viktor är pigg och pratar mest hela tiden, Ida var på lite purket humör ville inte sitta själv i vagnen när mamma Ann skulle fika:-) Ludde var lugn och fin som vanligt, och så lilla Jacob som är yngst och älskar att fika och titta på.
Efter var vi en snabbis och hälsade på på sjukgymnasten Malin hon tyckte Jacob var så söt och det tycker ju mamma med så hon bara höll med:-)
Bvc blev det också innan vi gick hem 6340g, 62.5cm lång och 41cm i huvudomfong:-)
KRAM

2/4 -06

2/4 -06    I dag var det söndag och pappa Erik jobbade. Så mamma och jag gick till centrum för att träffa Isolde och Renée. När vi skulle äta lunch så träffade vi Ylva och Ylva som också skulle äta så då åt vi alla tillsammans:-) Det var jättetrevligt! Ylva Andersén ska ju bli min gudmor:-)
Ylva Janzén  har en bebis i magen som ska komma ut om 5 veckor och vi vet att det är en TJEJ:-) *S*
Ha det!!


Vår hund Wilma!

Vår hund Wilma!

Här är våran busiga hund Wilma! Hon älskar allt och alla, pussar SÅ gärna med alla:-)

Mammas gosunge:-)

Mammas gosunge:-)

Jacob gosar med mamma! Han vill inte alltid gosa så det gäller att passa på när han vill:-)