Varför har vi inte flyttat till hus tidigare!!!

Det är sååå skönt att bo med LITEN tomt. Det behövs så lite för att allt ska bli enklare:-) Jacob vaknade tidigt i morse och det första han sa var; När jag ätit frukost vill jag gå ut! Och jag behöver inte gå med bara släppa ut:-) kl: 08:15



Här är en till som hade velat gå ut ;-) Hon följer varje steg J tar ute!!





Inte bara mamma som river i v-lådan!


Eldar i öppna spisen:-)


Landat i vårt lilla hus:-)

Ja nu börjar vi komma i ordning lite i alla fall. Vi väntar bara på att målare, elektriker och persienn och markis killen ska komma och göra sina jobb.
Båda barnen verkar trivas.


Emma med mamma på Plantagen :-)

Lite vad som händer!!

Ja det händer rätt så mycket just nu. Vi kommer att flytta på tisdag till huset vi köpt. Allt blev tidigare eftersom hon som vi köpte huset av köpte vår lägenhet. Så då ville hon och vi göra detta så fort som det bara gick :-)

Emma är nu 6månader och det är full fart.

Idag på sin 6mån dag kröp hon för första gången. Man undrar ju vart detta ska sluta :-) Men hon är glad och go liten tjej och det är väll det som är huvudsaken. Två små gryn har det kommit upp i munnen också :-)




Jag har tappat bort min överföringskabel så det är därför kah har varit dålig på att uppdatera sidan. När jag kommit till huset och börjat rota i alla lådor så kommer sidan bli mer aktiv igen.
Kram så länge:-)