Mina trogna Bloggare!!

Ja alla ni som är trogna läsare av min blogg har ju inte haft så mycket att läsa på sista tiden! Men tyvärr är det så att jag inte hinner sitta framför datorn så mycket längre. Jag väljer att vara med Jacob så mycket som möjligt när jag kommer hem från jobbet. Men jag ska försöka så ofta jag kan att uppdatera.
Kram på er!!!

Skogsknopp!!

Ja idag var det stora dagen för mamma(Therese) att få ta med Jacob till mammas vardag i skogen med knoppbarnen. Ryggsäck packad med smörgås, dryck och sittunderlag. Ulrika min kollega var det som höll i passet. Mycket bra! Ja om jag ska vara riktigt ärlig så var det nog mamma som tyckte att det var roligast :-/ Men jag tror att han kommer att tycka att det är kul så småningom(hoppas jag).
På väg hem igen 62054-369 Jacob hittar mypon i en buske, mycket intressant!!


Junibacken!!

Åh vilken mysig mamma Jacob dag vi hade på Junibacken. Jacob utforskade sagolandet och provade flygplanet Allt var jättespännande men lite läskigt också.
Pippis hus var kul där lagade Jacob mat. Dukade och eldade i vedspisen:-) 
Karlsson på taket hälsade vi också på.Provade hans kikare och tittade in i hans hus på taket. Ja, Jacob hittade ju så klart lite grytor som han lekte med. Det fanns också en jättestor ångmaskin som man kunde snurra på!! Ja vi hade sååå mysigt hela dagen jag och min lilla älskling!!