Barn är så uppfinningsrika!

Jacob hittar på så mycket saker hela dagarna!! image285  Han har hittat ett gammalt VHS band som han leker att det är hans väska ?! :-) Han har hängt den på armen. *s*

Nästan så man kan tro att han har sett och lärt sig av mamma;-)

Djurgårds ställ!!

image284

Övar inför 18mån kontrollen :-)

Jackob staplar våra toarullar!! Så river vi  och bygger upp igen.

Sissis födelsedag!!

 I måndags var vi hos Sissi och grattulerade henne på dagen! Hon fick en flaska saft (Rosé) av oss. ( Jacob tror nämligen att det är saft, och blir jättesur när han inte får smaka). Jacob leker och bråkar med Jackie. Han spexar framför kameran när Sissi tar kort  och pussar mamma när hon säger till honom på skarpen! Försöker att göra sig till hihi!!

Midsommar 2007!!

Ja midsommar blev bra till slut efter mycket velsnde fram och tillbaka.( Tack mamma för att vi var välkomna men beslutade oss för att stanna i Täby).
Vi började med att ta en tur till Rönningeby för att få igång midsommarkänslan :-) Det fick man! Så alla som vill fira med oss nästa år är välkomna på picknick i det gröna i Rönningeby nästa år:-) Ja vi var ju inte så många i år så jag bjuder in redan nu så vet alla vad som väntar ;-)
På kvällskvisten var vi bjudna till Karin att grilla
Farmor Barbro var  också där!! Vi åt och drack  gott :-)
Karin har två hundar som gjorde oss sällskap vid bordet. Det var mycket uppskattat av Jacob och hundarna med för den delan.
Erik hade en annan date på midsommar så jag fick sitta på sidan och titta på :-)

Jacob lekte med lill tjejen Samba brottas och busar hela tiden!!


God fortsättning på sommaren:-)


J sjuk igen!!

Nu har min lilla snutt feber igen:-( Det är inte länge sedan han var sjuk. Nu är det en vanlig förkylning verkar det som. Det började med hosta och snorig näsa, nu har febern också kommit. Han har sovit hela natten så det är skönt, men har varit sååååå gnällig hela dagen.
Vi var en snabbis på Öppnis och gav Katrin en blomma och Jacob fick en glass:-)
Erik jobbade bara halvdag så när han kom hem gick vi till centrum för att köpa lite vin till i morgon midsommar. Jacob fick äntligen sin damsugare;-) Ja han blev så glad och har damsugit hela eftermidagen så våra huvuden är trötta på ljudet. Ja just det den LÅTER!!
 Men nu kanske jag kan få ha min ifred när jag ska städa!

Tiden går så fort!

Ja snart är det midsommar 2007, dagarna bara rinner iväg. Man börjar bli lite rädd om dagarna nu för det är inte många dagar kvar tills det är dax för det stora allvaret för mig igen. Tiden hemma med J har varit rolig, skön och även utmattande:-) Man kan ju hoppas att han kommer att trivas på Ekorren, så kommer man väll inte att får så mycket ågren för att han får vara långa dagar på förskolan!!
Själv ser jag både fram emot att få börja jobba och få ett normalt sicialt liv igen medan jag är lite skraj för hur det kommer att bli. Eller skraj kanske är fel ord att skriva snarare förväntansfull och nyfiken. Det är konstigt för det känns som jag redan känner folket som jobbar på Äventyret och hur verksamheten ser ut. Jag har bytt jobb många gånger men denna gången är det annorlunda på någotvis. Jag kan inte förklara eller sätta fingret på vad det är. Kanske känner jag att detta kan vara något som kan vara en längre tid, en trygghet i att ha ett eget jobb inte gå för någon annan, inte se att det kommer att ta slut snart bara för att det var i någon annans ställe. Jag vet inte det kanske är inbillning men det känns bra!
Jacob är förkyld och sover uselt på nätterna för han hostar och snörvlar hela tiden:-( Inte kul och i morgon är det avslutning på Öppnis. Så jag hoppas att det är fint väder så vi kan vara ute, så J inte smittar ner alla barnen till midsommar!!
Kramizar!!!

Ylva har varit på besök :-)

Idag har vi träffat Ylva, hon kom till Täby och hälsade på. Vi var en sväng i centrum för att handla på POP rea, så där gick det en tusing på lite kläder till J. Erik och Jacob kom också till centrum och fikade/lunchade med oss. Erik köpte mig en väska :-) jättefin!!!

Familjedag på Skansen :-)

Lördag och fint väder vad kan vara mysigare än att gå på Skansen.
Jacob somnade i bilen så vi tog en tur till Barnskospecialisten och inhandlade ett par nya sandaler till Jacob.
När vi kom till Skansen så väckte jag Jacob som såg så förvånad ut och undrade var han kommit. Det första han såg var en damm med ankor:-) Ti Dä Dä var det enda han förvånat sa!! Ja så var det full fart, det behövdes bara lite lunch i magen så var allt toppen Pannkakor MUMS!!
Kattungarna på lillskansen var ju inte där men Jacob tyckte att  nappar som de fått av alla barnen var minst lika kul att titta på det var ju såååå många. Det var många djur att titta på och till getterna får man gå in och klappa. Eller Jaga:-) Getterna var lite roliga för de var ute bland folket och gick även fast de har en hage som man inte får gå in till dem i( vilohage).
 Vi hade en jätte mysig dag tillsammans!!

Sola och bada.....

Idag har det varit jättefint väder, så jag packade en väska med badgrejer och knatade till stranden!! Jacob älskar att bada. Jackie och Ludde kom och lekte med honom också:-) Vi var på stranden hela långa dagen. Så ikväll somnade Jacob ovaggad vill jag lova.

Småland!!

Denna veckan har vi varit nere i Småland jag och Jacob och hälsat på! Pappa Erik har varit i Tallinn, men han kom på torsdag kväll för att följa med på Johannas student. Det blev ju grillning också naturligtvis:-)

Killen vill ha en trädgård!!

image250

Picknick och promenad!

Jacob älskar att gunga men bara en liten stund är det kul:-) sedan måste man springa vidare det kliar i benen!!Så springer vi lite och upp på alla bänkar. Upp och Ned

Jacob pratar med Pappa i telefonen!!

image245