Badpojke:-/ 30/3

Badpojke:-/ 30/3  Min lilla badpojke har provat på babysim i dag:-) Mamma tyckte att det var jättekul men Jacob var så där road kan man säga:-/ Men vi gör ett nytt försök nästa vecka( bilden är inte från babysim utan från badkaret hemma).


Vår!!

Vilken helg det har varit, så fint väder:-) Man kan ju bara bli på bra humör. PÅ lördagen blev det en lååång promenad med vagn och hund ca 1 1/2 timme i hur fint väder som helst. På söndagen var vi hos Renee och Paul och grillade korv i solskenet. Fina fisken:-) Lite färg i facet fick man också:-)*S*
Kram


Så stark kille!!

Så stark kille!!


Jacob och Wilma

Jacob och Wilma   I dag har vi varit på bvc på 2 månaders kontroll!! Jacob vägde 6100g och var 61,5 cm lång:-) Han vände sig från mage till rygg för första gången idag och det var på bvc när doctorn kollade på honom. Duktig kille visar sina bästa sidor för det rätta folket:-) Hon  tyckte att han var så duktig att hålla upp huvudet och var med med blicken. Så det var bara att knalla hem med huvudet högt och känna sig lite glad.


19/3 Släktlunch!

Idag har vi varit i strängnäs hos Eriks morbror och ätit lunch:-) Det var jättetrevligt. Jacob var jättesnäll hela tiden han är så kul att ha med. Wilma lekte med Josefina hela tiden så hon (Wilma) var helt trött när vi kom hem, har sovit hela kvällen. Det har varit en bra söndag:-)

18/3 Utflykt med Isolde:-)

18/3 Utflykt med Isolde:-)    Idag har Jacob och Isolde varit med sina mammor och tittat på bilbarnstolar:-) Isolde sov hela tiden men Jacob var vaken och fick prova stol!! Men vi köpte ingen men det gjorde Isoldes mamma:-)
När vi kollat klart på det så var vi i Kista och åt lunch och tittade i affärer:-) Mycket trevlig dag!
Kram och tack för sällskapet idag Renée!!



Jacob i fängelseklädsel:-)

Jacob i fängelseklädsel:-)


Fredag igen 17/3 !!

Ja så var det ännu en vecka gången. Man undrar ju var dagarna tar vägen. Idag har det varit jättefint väder här och vi tog en lång promenad med Wilma mitt på dagen. Hon bara älskar att vara ute och springa. Jag har tänkt många gånger vilken tur det är att vi har Wilma för då kommer man ut varje dag och i alla väder:-) Jag tror inte att man skulle gå ut en varje dag annars. Jacob älskar ju visserligen att åka vagn :-)
Jacob har varit på så bra humör i dag han bara ler och pratar:-) Tiden går så fort med honom, det händer saker varje dag. Att man kan tycka om någon så mycket som amn känt så kort tid:-) Han är helt underbar och snäll framför allt. Vi är nog lyckligt lottade!!
Kram

Jacob

Jacob


Familjen Söderberg Nelson

Familjen Söderberg Nelson


Jacob älskar sin nusse och napp!

Jacob älskar sin nusse och napp!


Jacob

Jacob


Wilma älskar sin nya kompis Jacob

Wilma älskar sin nya kompis Jacob


Jacob och kompisen Isolde

Jacob och kompisen Isolde


Pappa och Jacob

Pappa och Jacob


jacob och mamma

jacob och mamma


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!