Underbart väder!!

Ja idag har det varit en toppendag. Fint väder och varit hos Ylva Kindell. Branen har lekt superbra hela dagen. Känns så skönt att komma hem när dagen är slut och känna att konflikterna är så få att de får plats på en hand att räkna. Det känns som en lyckad dag ;-)

Jacob har gjort sin första huvudfoting vad jag vet idag ;-) Man vet ju inte vad som har hänt på förskolan innan men han var så söt när han satt och målade huvud, ögon, ben och kroppen :-) Sedan kom det bara fler. Han ritade säkert 10stycken sedan.


Em aktiviteter!



 Mördegskakor!!



Ritar på utstrifter från Bolibompa Webben. Tack svt för ni har en grym web med allt möjligt. Har räddat min dåliga fantasi många gånger!!

Far och son!


Napp och Nusse!!

Ja man undrar ju om man skapar beroende åt barnen;-)
Jag önskar kanske själv längst inne att jag hade napp och nusse när jag var liten!!



    Emma!



  Jacob!

Jacobs nya husdjur!!





Jacob drog ut mamma i ösregnet för att leta efter hans nya vänner!! Han har döpt de till Snigel-kalle, Anders, Pelle och lilla Tjorven :-) Det är fy skamm att ha samma namn som en snigel!!

Mamma upp i dagen!



Eurovision Song Contest!

Japp och Micke och Betty är här och laddar :-D inför kvällens event :-) Det laddas inte i vårat kök kocken är ledig :-) så det blev Valla Thai vilket duger bra !!



Klämma, känna och lukta!! Emma mår när hon blir ompysslad.

Emma 1 månad :-)



Ja det var någon som skrev något om lättmjölk ;-) Det dricker vi inte hemma hos oss heller ;-) Nä min lilla rulta börjar ta form. Emma är i dag 1 mån och det känns som det var igår jag tryckte ut henne ;-) Ska väga och mäta nästa vecka, det ska bli kul och se vad vågen visar. Jag tycker hon har växt jättemycket. Hon är mer med nu och nyfiken, kollar med stora ögon (jag tror de blir blå).

Min stiliga 3-åring



Alla undrar säkert hur det går för Jacob (storebror). Allt knallar på han är snäll mot Emma och tar VÄL hand om henne. Ja detta med VÄL är väl från honom men kan vara lite för väl och det blir lite mycket. Men i det stora hela är han en jätte go storebror.
Det var vi som fick ta alla smånyp och trots och det var väll tur det. Det är ju ändå vårat ansvar. Så nu är det bra/bättre och jag hoppas att det kommer att fortsätta så. Jacob är duktig och har blivit sååå stor. Fast för mig kommer han alltid vara min lilla plutt ;-) Nästa vecka börjar 15h på förskolan så då ska han hänga med morsan och syrran måndag och fredag och gå 9-14 på förskolan.

Wilma älskar sin nya familjemedlem!



Än så länge tycker hon mycket om Emma, vi får se hur det blir när hon blir större ;-)

Flickebarnet ler!!!





Lunch hos Madde och Aaron!



Hela ligan samlad efter en promenad runt sjön och ett lunchstop hos Madde och Aaron.


Madde och Aaron



Teresia och Lea Cornelia

Klängapa!



Jag har fått en liten klängapa. Emma vill helst bara vara i famnen och ligga på min mage. Detta är mitt läge i soffan från kl 19 när J har lagt sig. Gissa om man hinner mycket!!!!! Mysigt till en viss del och hon blir ju fort stor så det gäller kanske att njuta :-)


Byggjobbarna!





Jacob och Isolde bygger kök i Isoldes nya lekstuga :-)

Mammas lilla tjej!


Storebror och Lillasyster!!



Undra vem som myser mest!!!